Deprecated: _register_skins is verouderd sinds versie 3.1.0. Gebruik in plaats daarvan Elementor\Widget_Base::register_skins(). in /home/4talentum.nl/public_html/4talentum.nl/wp-includes/functions.php on line 5323

Deprecated: _register_skins is verouderd sinds versie 3.1.0. Gebruik in plaats daarvan Elementor\Widget_Base::register_skins(). in /home/4talentum.nl/public_html/4talentum.nl/wp-includes/functions.php on line 5323
Home - 4talentum

To Unleash
Your
Talent

Wat doe ik

Diverse onderzoeken tonen aan dat er een sterk verband bestaat tussen de financiële  resultaten van een organisatie, de verwachtingen van de consument en de inzet en motivatie van de medewerkers. Dit maakt je medewerkers, zeker in tijden van krapte op de arbeidsmarkt, van groot belang voor het succes van je organisatie.
Het beste uit iedereen halen, zorgdragen dat een ieder betrokken is, gemotiveerd en op de juiste plek op het juiste moment zit, is een uitdaging waar veel organisaties elke dag mee te maken hebben.

Interim HR

Heeft uw organisatie behoefte aan tijdelijk extra capaciteit? Of heeft uw organisatie een project waar specifieke kennis voor nodig is?

Training

Gaat uw organisatie door een verandering en zijn uw medewerkers in staat anderen daarin mee te nemen? Zijn uw medewerkers goed in  samenwerken met anderen en in feedback geven of loopt dit soms toch spaak?

Neem contact op

Waarom de naam 4Talentum?

‘Talentum’ is de Latijnse benaming voor “talent” hetgeen een persoon met talent of een groep met talent in een tak van sport beschrijft. 4Talentum is letterlijk vertaald: vier je talent. Benut je talent en focus op hetgeen waar je goed in bent en potentie hebt om nog beter te worden.

Aanbevelingen

“Laura is een uitstekende manager, onvermoeibaar gericht op de verdere groei en ontwikkeling van haar team. Haar HR ervaring omvat vaardigheden en competences opgedaan in diverse gebieden, zoals Mobility, HR Business Partnering, Arbeidsvoorwaarden en Talent Management: dit maakt Laura een veelzijdige HR specialist. Ze is betrokken, doelgericht en innovatief.
Ik heb met veel plezier met Laura samengewerkt: mis vooral de kans niet om dit ook te ervaren!”

Rossella Vilardo, HR Employee Relations Manager Europe Nike

Mijn verhaal

Ik heb meerdere jaren ervaring in het aansturen van teams, als HR business partner en ik heb diverse HR specialismen zoals leiderschaps- en talentontwikkeling.

Scroll naar top