Interim HR Support

Interim HR

Heeft uw organisatie behoefte aan tijdelijke extra capaciteit? Of heeft uw organisatie een project waar specifieke kennis voor nodig is?

Weten uw medewerkers wat hun rol is in het uitvoeren en nastreven van de strategie en doelstellingen van de organisatie? Zijn uw medewerkers betrokken en gemotiveerd? Of is er ruimte voor verbetering in het gehele traject van in- door- en uitstroom van uw personeel?

Mijn uiteindelijke streven is het mee helpen creëren en behouden van een open, betrokken en saamhorige cultuur, die zorgt dat medewerkers zich optimaal inzetten om de beoogde bedrijfsresultaten te behalen.

Op zoek naar?

Ben je op zoek naar iemand die

  • de businessplannen en businessbehoefte vertaald naar de people agenda en concrete HR-plannen;
  • een professionele gesprekspartner is voor managers en teamleiders;
  • een adviseur en procesbegeleider op het gebied van organisatieontwikkeling, -inrichting en -verandering;
  • Een begeleider en trekker van reguliere HR-processen;
  • Een schakel functionerend tussen HR en het lijnmanagement. Een coach en adviseur voor het lijnmanagement en iemand die hen uitdaagt om het goede te doen voor de business en voor de medewerker.

Samengevat lever ik graag efficiënt en doeltreffend HR project management binnen een organisatie op allerlei gebieden waaronder organisatie verandering, talent ontwikkeling, talent planning, mobiliteit, arbeidsvoorwaarden.

"De enige echte manier waarop een ieder van ons groeit en werkelijk ons volledige potentieel benut, is wanneer we anderen helpen dit ook te doen."